Dinnye növekszik a hasadban? Megdöbbentő, hogy milyen hatásai lehetnek a mag lenyelésének!
Süsd a tepsiben 180 °C-on, körülbelül 10-15 percig. Ízlés szerint sóval és fűszerekkel is megszórhatod, hogy még ízletesebb legyen!
Meggyes Milán dinnyetermesztő a dinnyék kiválasztásának minden titkát felfedte a Reggli adásában. Fedezd fel a videóban a tapasztalt szakember egyedi trükkjeit, és tanulj a mestertől a legjobb dinnyék kiválasztásáról!
Bár elsőre talán meglepő, de egy kis adag (körülbelül 30 g) pörkölt dinnyemag rendkívül gazdag tápanyagokban, és az alábbi értékes összetevőket rejtheti magában:
A sportkedvelők, vegetáriánusok és az egészségtudatos nassolók számára ez már egy igazán vonzó lehetőség.
Szükséged van egy szuper receptre? Ez a görögdinnyés-feta saláta a nyár egyik újabb kedvence. Kattintsd ide a receptért, és készítsd el otthon!
Ahelyett, hogy a magokat a szemétbe juttatnád, próbáld meg pörkölni őket, vagy szórd a salátádra. Granola keverékedbe is remekül illenek! Ez a megoldás nemcsak környezettudatosabb választás, hanem pénztárcabarát is.